Skip to main content

Markedsføring til Halloween – gratis layouts

By 23. September 2024 September 24th, 2024 BeInspired

Halloween har længe nydt stor popularitet også her i landet. Virksomheder bør derfor helt sikkert inkludere dette emne i deres marketingaktiviteter. Denne artikel giver inspiration til usædvanlige tiltag samt gratis layouts til download.

Halloween: Hvert år i slutningen af oktober pryder græskar, uhyggelige monstre og spøgelser butikker og indkøbscentre. Kraniemuffins og edderkoppekiks er højeste mode i bagerierne, detailhandlerne pynter deres lokaler med kunstige spindelvæv og plastikskeletter, og selv skoler og børnehaver pynter flittigt græskar med grimasser.

Uanset om man er tilhænger af denne tradition, der er kommet fra USA, eller ej, bør man som virksomhed udnytte de marketingmuligheder, der ligger i den. Nedenfor finder du et par inspirationer til reklametiltag, som med garanti vil blive husket af kunderne, samt gratis layouts, som du kan bruge til at realisere disse ideer.

Marketing til Halloween

Grundlæggende gælder de samme kvalitetskriterier for Halloween-reklamer som for reklametiltag resten af året: Med printprodukter af høj kvalitet, kreative ideer og usædvanlige layouts vil du blive husket af dine kunder. Du kan derfor enten bruge de layouts, der tilbydes til download nedenfor, direkte eller tilpasse dem med dit firmalogo.

Halloween-fest, rabatter eller særlige tilbud?

Uanset om du er en sportsklub, der arrangerer en Halloween-fest, en detailhandler, der reklamerer for præmier så dybe som den mørkeste grav, eller ønsker at promovere et tematisk specialtilbud: Du kan få dit budskab ud til offentligheden på plakater og flyers af høj kvalitet. Derfor kan du downloade layouts til flyers og plakater, der er optimeret til tryk, her.

Flyerens layout er designet til A5-format og i 4/0-farve. Valg af materiale og passende laminering er helt op til dig. Dette gælder for psd- og jpg-filen.

Halloween-plakaten er designet til A3-format og i 4/0-farve. Også her er materialevalget op til dig. De layouts, vi tilbyder, er velegnede til digitaltryk, dvs. til oplag på op til 30 eksemplarer, og til offsettryk, dvs. til oplag på 50 eksemplarer eller mere.

Flyerens layout er designet til A6-formatet og i 4/4 farver. Valg af materiale og passende laminering er helt op til dig. Dette gælder for pdf- og jpg-filerne.

Download layout som PDF

Flyerens layout er designet til A6-formatet og i 4/4 farver. Valg af materiale og passende laminering er helt op til dig. Dette gælder for pdf- og jpg-filerne.

Download layout som PDF

Plakatens layout er designet til A3-format og 4/0-farve. Valget af materiale er op til dig.

Download layout som PDF

Flyerens layout er designet til A6-formatet og i 4/4 farver. Du vælger blot selv materialet.

Download layout som PDF

Send halloween-hilsner som postkort

Halloween er ikke kun tiden for uhyggelige kostumer og søde sager, men også en perfekt mulighed for at tiltrække sig særlig opmærksomhed med kreative lykønskningskort. Lykønskningskort til halloween giver dig mulighed for at nå ud til kunderne og blive husket på en humoristisk og original måde. De skaber en følelsesmæssig forbindelse og skiller sig ud fra mængden, især i en tid, hvor digital kommunikation dominerer. Med iøjnefaldende design og vittige budskaber kan du ikke kun glæde eksisterende kunder, men også appellere til nye målgrupper og øge din brand awareness. Uanset om det er som supplement til ordrer, som en del af en særlig Halloween-kampagne eller som en personlig hilsen – Halloween-lykønskningskort er en kreativ og effektiv markedsføringsidé, der er nem at implementere og efterlader et varigt indtryk.

Layoutet på dette postkort er designet til A6-formatet og i 4/0-farve. Valget af materiale er helt op til dig.

Download layout som PDF

Layoutet på dette postkort er designet til A6-formatet og i 4/0-farve. Også her vælger du ganske enkelt selv postkortmaterialet.

Download layout som PDF

Layoutet på dette postkort er designet til A6-formatet og i 4/0-farve. Alle andre trin i konfiguratoren har ingen indflydelse på layoutet.

Download layout som PDF

Hvor skal jeg gøre af alt halloween-slikket?

Denne Halloween-skik er nu også velkendt her i landet: Om aftenen den 31. oktober vandrer små spøgelser, vampyrer og andre monstre fra dør til dør og tigger om slik. Men hvad skal de transportere godbidderne i? I rygsække? I plastikposer? Det passer bestemt ikke til det uhyggelige kostume.
Det er her, du kommer ind i billedet. Uanset om du driver en dagligvarebutik, en modebutik, et bageri, en slagterbutik eller en anden butik, hvor du pakker kundernes varer i bæreposer: Tilpas dine poser til Halloween-temaet, så dit logo bliver båret rundt i dit opland af snesevis af udklædte børn og unge den 31. oktober. Det er bedst at vælge bomuldsposer. De er miljøvenlige, robuste og kan trykkes på begge sider med forskellige motiver, hvis det ønskes. Du kan f.eks. downloade de layouts, der tilbydes her, gratis og bruge dem til at trykke forsiden af bomuldsposerne. Der er stadig plads til dit logo på bagsiden.

Dette layout er optimeret til 1-sidet og 2-farvet tryk på Basic bomuldsposer og Classic økologiske bomuldsposer. Posernes håndtagslængde og grundfarve har ingen betydning for layoutet. Hvis du ønsker at placere dit logo på bagsiden ud over det viste layout, skal du vælge den klassiske økologiske bomuldspose.

Dette layout er også optimeret til tryk på Basic bomuldsposer og Classic økologiske bomuldsposer. Det er designet til 1-sidet og 2-farvet tryk. Også her skal du vælge de klassiske økologiske bomuldsposer, hvis du gerne vil have dit logo på bagsiden ud over det tilbudte layout.

Dette layout er optimeret til 1-sidet og 1-farvet tryk på bomuldsposer. Bemærk, at posernes grundfarve også er motivets baggrundsfarve: Dette layout anvendes i 1 farve (i den orange farve, du ser).

Download layout som PDF

Drikkevaretilbehør, der passer til Halloween

Coastere og bægre med specialtryk er et smart reklamemedie, især for snackboder, caféer og food trucks, men også for detailhandlere og klubber.

Kombiner deres styrker som reklamemedie med temalayout og sæsonbetonede markedsføringstiltag. For eksempel til Halloween. Her finder du tre forskellige layouts, som du kan downloade gratis.

Dette layout er optimeret til print af genanvendelige kopper i størrelsen 0,5 l. Du kan vælge mellem klassisk digitaltryk eller særligt holdbart IMould.

Dette layout er optimeret til tryk af runde ølbrikker med en diameter på 10 cm, uden efterbehandling og 4/0-sidet tryk.

Dette layout er designet til at printe gel-klistermærker (doming) i en rund form med en diameter på 2,5 cm. Du vælger selv materialet.

Klassiske reklameartikler, der passer til Halloween

Klassiske reklameartikler som paraplyer, frimærker eller notesbøger er også en smart markedsføringsidé til Halloween, da de tiltrækker opmærksomhed med sæsonbestemte designs og uhyggelige detaljer, samtidig med at de er nyttige. En paraply med halloweenmotiver beskytter ikke kun mod regn, men bringer også dit brand i fokus på efterårsturen. Frimærker og notesbøger med Halloween-look skaber en legende atmosfære på kontoret eller i hjemmet og gør dit brand nærværende. Denne kombination af funktionalitet og sæsonbestemt charme gør dem til perfekte Halloween-gaver, som vil blive husket i lang tid.

Dette layout er designet til Budget lommeparaplyen i versionen med 4 printbare felter. Vær opmærksom på, at paraplyens grundfarve kan påvirke layoutets effekt: Græskarrene er trykt i 1 farve i hvid.

Dette layout er optimeret til hardcover-notesbøger (digitaltryk) i A4-format. Du kan konfigurere materialer, finish, indvendige dele og andre funktioner i notesbøgerne uafhængigt af layoutet efter dine ønsker.

Dette layout er optimeret til hardcover-notesbøger (digitaltryk) i A4-format. Du kan konfigurere materialer, finish, indvendige dele og andre funktioner i notesbøgerne uafhængigt af layoutet efter dine ønsker.

Dette layout er optimeret til Trodat Printy-stemplet i størrelsen 5,7 x 2,1 cm. Du kan i øvrigt selv vælge hus- og blokfarve samt sætvariant.

Dette layout er optimeret til det runde Trodat Printy-stempel i størrelsen 4,2 cm. Du kan også selv vælge hus- og blokfarve samt sætvariant.

Konklusion

Udnyt hypen omkring Halloween til dine reklamekampagner. På den måde drager du fordel af den generelle stemning omkring den 31. oktober, positionerer dig som moderne, afslappet og humoristisk og vil blive husket positivt af dine kunder. Du kan bruge og redigere de layouts, der tilbydes i denne artikel, gratis og uden at nævne FLYERALARM.
Hvis du er på udkig efter flere muligheder for sæsonmarkedsføring: Der er også masser af inspiration til sommerferien og julen her på bloggen.

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar