Skip to main content

Første bestilling hos FLYERALARM: Det skal du vide

By 5. August 2024 Viden

Kæmpe online shop, over 3 millioner produktvarianter: Hvis du bestiller hos FLYERALARM sjældent eller for første gang, kan du blive overvældet. Her er en guide, der hjælper dig med at finde de rigtige produkter, oprette trykdata og afslutte ordreprocessen.

Det starter som regel med en erkendelse af, at flere gæster eller kunder betyder mere salg. Hvis man så sætter sig ind i de grundlæggende principper for reklame og markedsføring, kommer man hurtigt på den idé, at man bare kan bestille et par flyers fra et online trykkeri. Måske nogle plakater, et par kuglepenne og ensartet tøj til personalet. Det kan da ikke være så svært.

Du åbner hurtigt din bærbare computer, søger efter FLYERALARM’s hjemmeside og … du kan ikke se markedsføringsmulighederne på grund af alt reklamematerialet. I stedet for at surfe ubesværet gennem webshoppen føler du dig overvældet af en tsunami af USB-sticks, ansigtsmasker, messestande, magasiner og reklamekrus.

Hvis man dykker dybere ned i emnet, kan man let fare vild i de mere end 3 millioner (!) produkter. Og så skal trykdataene oprettes specifikt til hvert af disse reklamematerialer. Hvornår uploader man dem overhovedet? Og hvordan? Hvad skal man være opmærksom på? Og skal man virkelig først betale og derefter uploade trykdataene? Hvad hvis de ikke passer?

En ting ad gangen: Mange førstegangskunder i FLYERALARMs online shop stiller sig selv disse spørgsmål. Dem alle sammen, faktisk. Men alt er ikke så farligt, som det ser ud. Selv dem, der aldrig har hørt om layoutprogrammer, trykdata og farveprofiler, får med garanti præcis det reklamemateriale, de ønsker. Og selve bestillingsprocessen hos FLYERALARM er alt andet end heksekunst.

Hvordan finder du dit ønskede produkt?

Da det hurtigt kan blive uoverskueligt i en webshop, når antallet af produkter når op på et syvcifret beløb, tilbyder FLYERALARM en lille tilføjelse til nye kunder eller lejlighedsvise kunder ud over de logiske produktkategorier: branche- og temaverdener.

Her finder du et udsøgt udvalg af vores produktchefer til alle slags emner og brancher. For eksempel bragte vores kolleger umiddelbart efter coronaviruskrisen en ny samling af vigtige produkter online, som mange små og mellemstore virksomheder med succes har navigeret gennem krisen med. Men der er også nyttige produktpotpourrier uden for ekstraordinære situationer. For eksempel særlige sektioner for cateringvirksomheder, foreninger eller nystartede virksomheder. Der er også temasamlinger, f.eks. eventudstyr, messeudstyr eller særligt bæredygtige reklamematerialer.

Vores tip til at komme ind i FLYERALARM-universet: Spar dig selv for en lang søgning, og gå direkte til temaverdenerne. Her finder du kun reklamematerialer, messeteknologi og give-aways, som for længst har bevist deres værd på markedet.

Hvordan fungerer bestillingsprocessen hos FLYERALARM?

Når du har fundet det produkt, du vil have, finder du konfiguratoren nederst på produktsiden. Her kan du tilpasse dit reklamemateriale til dine behov. For klassiske printprodukter kan du vælge format, størrelse, materialetyper, antal sider og meget mere. Du kan også konfigurere reklameartikler, tøj eller messeteknologi trin for trin.

Tip: Hvis du er usikker på dit valg af produkt, bør du helt sikkert bestille en prøve af din ønskede vare på forhånd. Uanset om det er en poloshirt, en papirprøvebog eller solbriller – du kan bestille et enkelt eksemplar af mange produkter i FLYERALARMs online shop til test. Ofte endda med en værdikupon, som du kan indløse, når du køber det trykte produkt bagefter.

I de sidste konfigurationstrin angiver du det ønskede oplag og vælger en leveringsmetode (dvs. standard-, ekspres- eller overnight-levering). Du har derefter valgmuligheder for de fleste produkter, f.eks. en CO2-kompensationsbetaling for klimaneutralt tryk. Her finder du også databladet, som du kan bruge til at oprette trykdataene til den nøjagtige konfiguration, du har valgt.

Derefter tildeler du et ordrenavn, angiver en betalingsmetode og afslutter ordreprocessen. Bemærk: Først når din ordre er færdiggjort hos FLYERALARM, kan du uploade trykdataene og begynde at trykke. Apropos trykdata …

Hvordan opretter du trykdata?

Her er der stort set ingen grænser for din kreativitet: Med specialiseret layout-software kan du skabe trykdata mere individuelt end noget andet sted. Men da det kan gå galt, især når man opretter dokumenter, skaber spotfarver og eksporterer PDF-, JPG- eller PNG-data, er der nyttige instruktioner til de mest almindelige layoutprogrammer i kategorien tutorials her på bloggen. Der er også nogle vejledninger til programmer, som egentlig ikke er beregnet til at skabe printdata, men som bruges ofte.

Upload af trykdata: Hvordan fungerer data-upload?

Når alt er designet, og dine data er klar til at blive trykt, kan du uploade dit layout som en PDF i kundekontoen.

Har du yderligere spørgsmål?

Når du har gjort dig bekendt med FLYERALARMs online shop, finder du de helt rigtige produkter til dine behov. Og hvis du har brug for det, kan du også få hjælp til at oprette trykdata. Uanset om du er en cateringvirksomhed, der skal implementere et hygiejnekoncept, en klub, der leder efter nye medlemmer, eller en detailhandler, der planlægger sin første reklamekampagne: Her finder du, hvad du leder efter.

Og hvis du stadig har spørgsmål til bestillingen hos FLYERALARM, er du velkommen til at bruge FAQsektion i onlinebutikken eller bare tale med dine eksperter personligt. Uanset om det er via e-mail til info@flyeralarm.dk eller på telefon 89 87 04 55 – vi er der for dig!

Stefan Hennings

About Stefan Hennings

Stefan aims to assist the Nordic customers with order status print file adjustments and developing the FLYERALARM blog in which the goal is to answer your questions regarding FLYERALARM products and the methods used in the modern printing environment.

Hinterlassen Sie einen Kommentar